| vpis učiteljev oz. zaposlenih | |
|
+3Alma Rey Pomočnica ravnateljice Ravnateljica 7 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Ravnateljica Admin
Število prispevkov : 45 Join date : 19/02/2009
| Naslov sporočila: vpis učiteljev oz. zaposlenih Pet Feb 20, 2009 12:10 pm | |
| ime učiteljaoz.zaposleega katerega bi rad bil: datum rojstva: zakaj bi bil ta učitelj oz. zaposlen: ali ti je šola všeč forom: slika če je ne najdeš ni treba: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Pet Feb 20, 2009 12:11 pm | |
| ime učiteljaoz.zaposleega katerega bi rad bil:Tajnica datum rojstva:19.08.1997 zakaj bi bil ta učitelj oz. zaposlen:Ker si mi ti rekla ali ti je šola všeč forom:jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa slika če je ne najdeš ni treba:ne dam svoje slike
SPREJETA* |
|
| |
Pomočnica ravnateljice
Število prispevkov : 1 Join date : 21/02/2009
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Sob Feb 21, 2009 5:00 am | |
| ime učiteljaoz.zaposleega katerega bi rad bil: Pomočnica ravnateljice datum rojstva: 21.8.1996 zakaj bi bil ta učitelj oz. zaposlen: Ker bi ji pomagala. ali ti je šola všeč forom: ja slika če je ne najdeš ni treba:
SPREJETA* | |
|
| |
Alma Rey
Število prispevkov : 1 Join date : 22/02/2009
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Ned Feb 22, 2009 10:08 am | |
| | |
|
| |
Dulce Maria
Število prispevkov : 43 Join date : 21/02/2009
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Ned Feb 22, 2009 1:32 pm | |
| - pelč.* je napisal/a:
- ime učiteljaoz.zaposleega katerega bi rad bil: Alma Rey
datum rojstva: 14. 4. 1994 zakaj bi bil ta učitelj oz. zaposlen: za modo & ples. ali ti je šola všeč forom: zelooo slika če je ne najdeš ni treba: http://www.moj-album.com/slike/11298906/72NrQS1LHaP10MmN.jpg am... bi te dodala kot učiteljico pa tut ime bi ti spremenla sam nezmam mislim pod učiteljico te znam dat sao imena ti pa ne znam spremenit tko da boš mogla počakat na ravnateljico razn če mi razložiš potem ti lahko spremenim ime | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Ned Feb 22, 2009 1:52 pm | |
| - Dulce Maria je napisal/a:
- pelč.* je napisal/a:
datum rojstva: 14. 4. 1994 zakaj bi bil ta učitelj oz. zaposlen: za modo & ples. ali ti je šola všeč forom: zelooo slika če je ne najdeš ni treba: http://www.moj-album.com/slike/11298906/72NrQS1LHaP10MmN.jpg am... bi te dodala kot učiteljico pa tut ime bi ti spremenla sam nezmam mislim pod učiteljico te znam dat sao imena ti pa ne znam spremenit tko da boš mogla počakat na ravnateljico
razn če mi razložiš potem ti lahko spremenim ime Js znam ime spremenit |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Ned Feb 22, 2009 1:56 pm | |
| - Alma Rey je napisal/a:
datum rojstva: 14. 4. 1994 zakaj bi bil ta učitelj oz. zaposlen: za modo & ples. ali ti je šola všeč forom: zelooo slika če je ne najdeš ni treba: http://www.moj-album.com/slike/11298906/72NrQS1LHaP10MmN.jpg Sm ti ime spremenila |
|
| |
Julia
Število prispevkov : 1 Join date : 27/02/2009
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Pet Feb 27, 2009 11:51 am | |
| ime:Julia kaj bi učila:Španščino ali ti je ta šola všeč:ja SPREJETA | |
|
| |
Octavio Reverte
Število prispevkov : 1 Join date : 14/03/2009
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Sob Mar 14, 2009 7:16 am | |
| ime:Octavio Reverte kaj bi učila: likovni ali ti je ta šola všeč:ja | |
|
| |
duL.ardiLLita
Število prispevkov : 17 Join date : 13/03/2009
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih Sob Mar 14, 2009 7:17 am | |
| - Lupita Fernandez je napisal/a:
- ime:Octavio Reverte
kaj bi učila: likovni ali ti je ta šola všeč:ja sprejet/a ...sedaj se vedno vpišeš kot Octavio Reverte. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: vpis učiteljev oz. zaposlenih | |
| |
|
| |
| vpis učiteljev oz. zaposlenih | |
|